Victor Ponta, posibil candidat la Primăria Capitalei

Senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu, a afirmat că îl dorește pe Victor Ponta candidat la Primăria Capitalei, împotriva Gabrielei Firea și a lui Nicușor Dan. 

Majoritatea din partid credem că intrarea lui Victor Ponta va fi benefică pentru partid, dacă nu găsim o personalitate foarte cunoscută care să aducă un scor cu două cifre. Ținta la locale în București e de 15%. Victor Ponta a spus că dacă va fi nevoie și nu găsim o soluție, își va asuma o candidatură”, a declarat Adrian Țuțuianu, la Digi24.

Senatorul a explicat că partidul poartă discuții cu „personalități importante” care să își asume candidatura la București, însă dacă liderul Pro România ar accepta să intre în cursă, acest lucru „va crea un avantaj extraordinar”, pentru că ar atrage atenția publicului asupra confruntării Ponta-Firea. 

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că Victor Ponta ar fi un candidat bun, dar el o susține deocamdată pe Gabriela Firea. 

Prima opțiune rămâne Gabriela Firea, așa cu fost discuțiile până acum”, a spus Tăriceanu, dar a precizat și el că negocierile cu PSD pentru o alianță la alegerile din București sunt în desfășurare. 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!