Theodor Paleologu: „Cel care m-a convins să candidez a fost Dan Barna. Nu cred în capacitatea lui”

Invitat în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, candidatul Partidului Mișcarea Populară la prezidențiale, Theodor Paleologu, a declarat că Dan Barna l-a convins să candideze la prezidențiale, prin incapacitatea liderului USR de a aduna voturile electoratului USR-PLUS.

Cred că am un bulevard în fața mea și cred că cel care m-a convins să candidez nu este Tomac, nu este Traian Băsescu, nici măcar prietenii mei cei mai apropiați, ci Dan Barna. El m-a convins să candidez, nu cred în capacitatea lui de a aduna toate voturile USR-PLUS. Nu cred că jocurile sunt făcute, nu cred că totul este aranjat să câștige Iohannis, așa își imagineaza el. Îndrăznesc să cred că sunt un foarte eficient aspirator de voturi”, a explicat Paleologu.

De altfel, și într-o postare pe pagina sa de socializare, Theodor Paleologu a lansat un atac subtil la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Plecând de la volumele lansate de către președinte, “Pas cu pas” (2014) şi “Primul pas” (2015), Paleologu lasă de înțeles că a venit timpul ca președintele să spună „pas” unui nou mandat.2014: “Pas cu pas”.
2015: “Primul pas”.
2016, 2017, 2018: Al doilea, al treilea și al patrulea pas: tot pe loc, pe loc, pe loc.
2019: Pas!”, se arată în postarea lui Paleologu.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!