PSD depune, astăzi, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban

Partidul Social Democrat depune luni, la Parlament, moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Orban.

Preşedintele Camerei Deputaţilor și liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, miercuri, că social-democraţii vor depune în data de 17 august moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, susţinând că România este o „ţară în derivă” şi cu un guvern cu „zero credibilitate”.

Pe 17 august, Partidul Social Democrat va depune moţiunea de cenzură. Considerăm că e timpul să plecaţi acasă sau la puşcărie, în funcţie de faptele fiecăruia”, a declarat Ciolacu, în plenul Parlamentului.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, duminică seara, liderul PSD a anunţat că moţiunea de cenzură se intitulează „Guvernul PNL – de la pandemie la pandemită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”.

În noaptea aceasta, echipa de la partid o să o finalizeze. Mâine, aşa cum am promis, o să o depunem. Se intitulează`Guvernul PNL – de la pandemie la pandemită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor`. Este semnată de 202 parlamentari, tot grupul PSD”, a declarat Ciolacu.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!