Paula Chirilă, Diana Dumitrescu, Paul Ipate, Constantin Cotimanis și alți mari actori ai scenei românești au revenit pe scenă după pandemie

Primăria Municipiului Constanța, în colaborare cu Asociația Bulevardul Culturii, a organizat în perioada 29 – 30 august în Piața Ovidiu – Constanța evenimentul teatral „Săptămâna teatrală – Ieri și Azi – Constanța Culturală”.

Proiectul finanțat de Primăria Municipiului Constanța a adus în fața publicului spectacole de teatru pentru copii, spectacole de marionete, comedii savuroase precum și spectacole de teatru clasic, împreună cu o caravană a personajelor din teatrul românesc: Coana Chirița, Nenea Iancu, Coana Mița Biciclista, Nae Ionescu și Păcală.

Constantin Cotimanis, Diana Dumitrescu, Paul Ipate, Paula Chirilă, Octavian Strunilă, Stelian Milu, Iulian Ilinca, George Constantinescu și mulți alți actori români de succes au făcut din Constanța, pentru două zile, un oraș cultural.

Cu mască sau fără, oamenii se bucură de teatru, ne-au demonstrat că le era dor de noi, iar pentru noi asta e cea mai mare satisfacție. Am avut locurile pline în toate cele două seri și am avut public care se uita la noi de după perimetrul cu scaune, de la terase, ore întregi au stat să ne privească”, a declarat actorul Stelian Milu, inițiatorul proiectului.

Eu am jucat acasă, nu am jucat niciodată într-o piață publică, mai ales în Piata Ovidiu, la mine acasă. Am avut o tonă de emoții. Dar m-am simțit minunat alături de colegii mei, și mi-am dat seama că îmi place enorm de mult să fac teatru. Să veniți la teatru atunci când se vor deschide. Susținerea publicului e cea mai importantă pentru noi toți”, a declarat Diana Dumitrescu.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!