Orban, despre moțiunea de cenzură: „Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din teren”

Premierul Ludovic Orban a afirmat, întrebat despre moţiunea de cenzură pregătită de PSD, că „Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din teren”.  

Socoteala de acasă ştiţi că nu întotdeauna se potriveşte cu cea din teren. După părerea mea, această moţiune de cenzură reprezintă încă un act iresponsabil din partea PSD. Să depui moţiune de cenzură, să încerci să dai jos un Guvern care şi-a făcut datoria faţă de ţară, care gestionează cu corectitudine şi profesionalism şi eficienţă problemele grave care au apărut din cauza epidemiei, din cauza crizei economice, din cauza secetei, din cauza inundaţiilor, un guvern confruntat cu dificultăţi care nu au mai existat în istoria României de foarte multă vreme, să dai jos Guvernul mi se pare un gest iresponsabil şi complet lipsit de logică şi este un gest împotriva interesului României”, a răspuns premierul.

Prim-ministrul a amintit că Guvernul trebuie să implementeze toate măsurile din programul de relansare economică şi pregăteşte documentele pentru absorbţia celor 80 de miliarde de euro care vor fi alocaţi României începând cu 1 ianuarie 2021.

Să depui o moţiune de cenzură cu trei luni înainte de alegerile parlamentare, când românii vor fi cei care vor decide cine să conducă România în perioada următoare, este un act iresponsabil şi este împotriva interesului României”, a subliniat Orban.

PSD a anunșat că va depune luni, la Parlament, o moţiune de cenzură împotriva Cabinetului condus de Ludovic Orban, intitulată „Guvernul PNL, de la pandemie la pandemită generalizată, belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!