Kids Fashion Week prezintă Festivalul de modă pentru copii, Kids Summer Fashion Week

Primăria Municipiului Constanța, în colaborare cu Asociația Bulevardul Culturii, organizează, în perioada 22 – 23 august în Piața Cazino – Mamaia, Festivalul de modă pentru copii Kids Summer Fashion Week.

Proiectul, finanțat de Primăria Municipiului Constanța, va aduce pe podium designeri și branduri din industria de modă pentru copii și adolescenți, și va fi prezentat de actorul Stelian Milu.       

Cei prezenţi vor urmări ultimele trenduri în moda pentru copii și adolescenți, impuse de designeri şi branduri de renume din Romania și nu numai. Evenimentul se bucură de prezența pe catwalk a colecțiilor designerilor Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Luna Morgaciova, Alexandru Raicu, Two Kids, Shine Boutique, I – Fashion, Nor Clothing, Emma Concept Wear, Svetlana Karahan, La Donna by Cătălin Botezatu, SDA Kids Wear.

La acest eveniment hair stylingul va fi asigurat de către specialiștii de la MM Boutique care, cu această ocazie, vor prezenta ultimele trend-uri de coafuri și tunsori pentru copii și adolescenți. În cadrul evenimentului vor fi prezenți balerinii Studioului de balet pentru copii și tineret al Operei Naționale Române coregrafiați de Magda Rovinescu, copiii talentați WCOPA România și solista adolescentă Raisandra.       

Festivalul de modă pentru copii Kids Summer Fashion Week  este singurul eveniment estival de modă pentru copii și adolescenți din România, recunoscut de Federația Română de Design Vestimentar și Accesorii, care, timp de două zile, va face din Mamaia, capitala modei pentru copii. 

Astfel, toți iubitorii de fashion, copilărie și adolescență sunt invitaţi să participe la Festivalul de modă pentru copii Kids Summer Fashion Week 2020, pe 22 – 23 august de la orele 20:00, în Piața Cazino – Mamaia.

În cadrul Festivalului de modă pentru copii Kids Summer Fashion Week, nu se percepe nicio taxă. 

Accesul la eveniment este gratuit și se va face în limita locurilor disponibile. 

Pentru eveniment vor fi implementate următoarele măsuri:

       – Perimetrul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat cu garduri de protecție, iar scaunele pentru spectatori vor fi amplasate la o distanță de 2 metri. Locurile disponibile sunt limitate.

        – Accesul publicului la eveniment se va face gratuit cu respectarea tuturor normelor privind distanțarea socială.

        – Accesul publicului la eveniment se face între orele 19.00 – 20.00, pe o intrare delimitată în Piața Cazino din Mamaia: Intrarea A (Punct de reper Cazino Mamaia). 

       – La punctul de intrare, fiecărui spectator i se va măsura temperatura cu termometre non-contact și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice care prezintă tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată, sau accesul celor care au temperatura mai mare de 37,3°C.

        – Fiecare spectator va primi o mască de protecție respiratorie, valabilă pentru seara respectivă.

        – Prin participare, spectatorii își asumă responsabilitatea că vor urma îndrumările organizatorilor pentru a se putea bucura de eveniment în deplină siguranță.

        – Purtarea măștii este obligatorie.

        – Distanțarea socială este obligatorie.

        – Dezinfectarea mâinilor în spațiile special amenajate este obligatorie.

 În ceea ce privește accesul artiștilor în backstage, acesta se va face pe intrări separate de ale spectatorilor. De asemenea, vor fi respectate toate măsurile privind triajul, completarea declarației pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19, purtarea măștii, distanțarea socială și dezinfectarea mâinilor.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!