Geanina Ilieș, Adina Halas și Clara Rotescu, distracție alături de copiii lor în Delta Dunării

Este un an în care turismul autohton a fost îmbrățișat cu mai multă căldură ca în anii trecuți. Situația globală ne-a adus aminte că avem o țară incredibil de frumoasă, locuri minunate și de o diversitate mare, munte, deltă.

România e o țară ofertantă, călătoriile în țara noastră sunt o imensă bucurie. Noi călătorim de ani de zile în România, dar anul asta nu au contenit să ne surprindă locurile minunate pe care le-am descoperit. Așa am ajuns în Deltă, nu a fost prima dată, dar a fost prima dată când am ajuns într-un resort care concurează cu succes și chiar bate multe resorturi de lux de peste hotare, avem și noi Bali-ul nostru aici la doi pași. Cred că trebuie să ne considerăm fericiți că avem colțul nostru de rai care se cheamă România, în care regăsim cam tot ce ne putem dori din punct de vedere turistic, de la vulcani noroioși, până la plaje pustii și virgine, resorturi ca la carte, servicii premium, locuri boeme, chalet-uri ascunse în păduri. Pe mine mă inspiră țara mea și pun elemente din frumusețile ei în fiecare colecție pe care o creez“, a declarat designerul Clara Rotescu.

Dorind să îmbine utilul cu plăcutul, prietene de mulți ani, Geanina Ilieș, Clara Rotescu și Adina Halas au decis să petreacă un ultim weekend de vară, alături de baieții lor, la Lebăda, în Delta Dunării.

Printre plimbările cu șalupa pe canale sau cu elicopterul deasupra Pădurii Letea, Adina Halas a încercat să-și convingă prietenele să facă un detox, iar ele au convins-o să petreacă o zi în SPA cu multe masaje balineze.

Copiii au alergat păunii din resort și au pescuit. Noi ne-am relaxat la SPA, am testat niste masaje absolut fabuloase, ne-am bucurat cu tot sufletul de minunățiile Deltei, de peisaje unice desprinse parcă din picturi, ne-am bucurat de preparate din pește cum numai în Delta noastră găsești, ne-am luat un călduros rămas bun de la vară, deși am convingerea că și toamna are farmecul ei aici”, a afirmat Geanina Ilieș.

Vacanța s-a terminat cu un proiect care se află deja într-un stadiu avansat: deschiderea unui magazin multibrand cu designeri români și internaționali, primul și singurul din Deltă.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!