Gabriela Firea, atac la ministrul Culturii: „Au uns în fruntea Culturii un inamic al actorilor”

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, îl atacă pe ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, care nu este de acord cu deschiderea teatrelor, numindu-l „inamicul actorilor”.

Ministrul tineretului si sportului s-a zbatut sa-si convinga colegii de partid si de guvern sa se redeschida, in conditii de pandemie, activitatile sportive, salile de fitness (fara dus), piscinele etc.

Baietii destepti si-au convins prietenii de la putere sa redeschida cazinourile, jocurile de noroc, salile de jocuri mecanice, pacanelele.. mai popular.

Iar ministrul culturii – caz unic pe mapamond -, tipa de doua zile pe toate ecranele sa fie mentinute teatrele inchise, ferecate.

Se pare ca au uns in fruntea Culturii un inamic al actorilor,regizorilor, dramaturgilor, iubitorilor de teatru.

Un ins care a sponsorizat cu sute de mii de euro niste spectacole grotesti.

O putere sensibila la cazinouri, piscine si pacanele. Insensibila la cultura si religie.

Caci, nici pentru biserici nu are cine pleda cu succes!

Vai de noi!”, se arată în postarea edilului Capitalei. 

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a declarat sâmbătă, că Guvernul nu a decis reluarea spectacolelor în spații închise.

Categoric, nu, în acest moment. Nu am fost informați. Abia acum lucrăm pentru a elabora ordinul comun cu Ministerul Sănătății, ca de săptămâna viitoare să înceapă repetițiile în spațiul închis.”, a spus ministrul la Digi 24.

 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!