Florin Roman: „Să auzi PSD vorbind despre șpagă e ca și cum ai vorbi de funie în caza spânzuratului”

Liderul deputaților liberali, Florin Roman, a declarat, ca reacție la afirmațiile lui Alfred Simonis, liderul deputaților social-democrați în timpul dezbaterii moțiunii simple depuse împotriva ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, că „Să auzi PSD vorbind despre șpagă e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului, dacă e să ne amintim despre tăticul vostru, Adrian Năstase, sau despre tăticul vostru, Liviu Dragnea. Oameni care nu dădeau un tun de 700 și sau 1 milion. Oamenii au furat o insulă, oamenii furau un braț”.

Roman a spus că ministrul Sănătății, „cel care în perioada în care toată lumea se ascunde pe unde putea, era zi de zi în spitale, era zi de zi în linia întâi a frontului. Pentru noi, pentru liberali, Nelu Tătaru este un erou. A fost, este și va fi un erou”.

Liderul deputaților PSD i-a cerut lui Nelu Tătaru să-l demită pe președintele Consiliului de Administrație al UNIFARM și directorul general al companiei UNIFARM, Adrian Ionel.

„Lăsați achizițiile publice frauduloase, aici vă transmit această solicitare către Guvern, și poate așa veți avea bani pentru a dubla alocațiile și a majora pensiile”, a spus Alfred Simonis.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că va cere demiterea lui Adrian Ionel, președinte al Consiliului de Administrație al UNIFARM și director general al companiei dacă Consiliul Administrației companiei nu îl va înlocui din funcție.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!