Eugen Tomac: „Am râs minute bune despre USL 2. Ponta va fi pe post de Gabi Oprea, iar Tăriceanu va fi ramura manechină liberală”

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a ironizat intenția PSD, Pro România și ALDE de a forma o alianță, pe care o numește „USL 2”.

Printr-o postare pe pagina sa de socializare, liderul PMP a descris proiectul ca fiind „o glumă bună” și a făcut o paralelă între acesta și componența fostei Uniuni Social-Liberale (USL), o alianță între PSD, PNL și PC.

PSD și-a stabilit agenda

Am râs minute bune cu poftă, cam așa cum râd copiii când se bucură de o glumă bună. În aceste zile se anunță lansarea unui “mare” proiect politic numit USL-2, format din PSD, ProPonta și Tăriceanu.

În acest măreț proiect ediția a II-a, Ponta va fi pe post de Gabi Oprea, iar Tăriceanu ramura manechină liberală.

Vicleanul Ponta, ca să-și subordoneze prin corespondență PSD, a și anunțat că el va fi candidatul acestei “mari” alianțe la următoarele prezidențiale.

Ce mi se pare comic, este faptul că PSD pare atât de prăbușit în interiorul lui încât nu mai au curaj nici să gândească după era Dăncilă. Au uitat rapid cum a prăbușit Victor Viorel alianța USL1. Au uitat rapid că Ponta vrea să distrugă PSD. Au uitat rapid că Ponta are o singura agendă, să rămână doar el. Pe Tudose l-a convins să plece, pe fondatorii partidului lui deputații D. Constantin și S. Campeanu i-a determinat să plece la PNL și lista cu performanțe e lungă, lungă.

Abia aștept să văd scandalurile din USL2, condus de Ponta. Sper că Ciolacu nu fumează, sigur se vor strecura in presă poze cu el din ședințele usl2”, se arată în postarea președintelui PMP.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!