Candidatul PMP la Sectorul 1: „Nu e în firea bucureștenilor să voteze comuniști!”

Ioana Constantin, candidatul PMP pentru Primăria Sectorului 1, afirmă că „nu e în firea bucureștenilor să voteze comuniști”, cu referire la faptul că Petre Roman a fost inclus pe lista de consilieri pentru Consiliul General al Municipiului București.

Potrivit unui mesaj postat de Ioana Constantin pe pagina sa de socializare, Petre Roman este asociat cu „imaginea cumplită a mineriadelor.”

Nu e în firea bucureștenilor să voteze comuniști! Petre Roman și imaginea cumplită a mineriadelor… Petre Roman este pe lista PSD pentru Consiliul General. Ce dispreț total pentru bucureșteni și pentru români. Practic, punte peste timp, Mineriadele și 10 august se întâlnesc pe listele PSD în 2020. Petre Roman, Aurelian Bădulescu, PSD”, a scris Ioana Constantin.

Candidatul PMP mai spune că „libertatea și demnitatea au fost călcate sub bocancii minerilor, apoi sub rafale de gaze lacrimogene”, criticând-o pe Gabriela Firea pentru politicienii cu care vine în fața bucureștenilor.

„Libertatea și demnitatea au fost călcate sub bocancii minerilor, apoi sub rafale de gaze lacrimogene, iar azi Gabriela Firea și PSD vin în fața bucureștenilor cu amintirile cele mai rușinoase ale trecutului nostru”, a mai spus secretarul general adjunct al PMP.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!